top of page

Creatief bezig zijn

Creatief denken en doen

Wij geven kinderen de vrijheid om te knutselen met verschillende materialen zoals papier-maché, verf, potloden, enzovoort. Moedigen hen aan om vrij te experimenteren en hun verbeelding de vrije loop te laten. Wij geven kinderen bouwmaterialen zoals lege flessen en dozen of ander wegwerpmateriaal waarmee ze hun eigen creaties kunnen bouwen en ontwerpen. Dit stimuleert niet alleen hun creativiteit, maar ook hun ruimtelijk inzicht en probleemoplossende vaardigheden. Wij brengen tijd door in de natuur en moedig kinderen aan om hun omgeving te verkennen. Dit kan inspiratie bieden voor kunstwerken, verhalen of andere creatieve projecten. Wij organiseren creatieve workshops waar kinderen kunnen experimenteren met verschillende kunstvormen onder begeleiding van een volwassene of een kunstenaar. Het belangrijkste is om kinderen aan te moedigen om plezier te hebben en zich vrij te voelen om te experimenteren en fouten te maken. Door hen een omgeving te bieden waarin creativiteit wordt gewaardeerd en gestimuleerd, kunnen ze hun verbeeldingskracht ontwikkelen en zelfvertrouwen opbouwen in hun creatieve vermogens.

Vanaf dinsdag 21 mei starten  we met een kids crea middag, een uurtje lekker bezig zijn met Creatief Denken en Doen.​Adres: Brinkhoekweg 2 a 8032 LS  Zwolle

Aanvang: 15:30 tot 16:30​

Leeftijd vanaf 8 jaar.

 

 

We gaan bezig met papier-maché, verf, dingen uit de natuur en nog veel meer.​Doe je ook mee???​Geef je snel op via het onderstaande aanmeld formulier.

Opgave formulier
Kids crea elke Dinsdag vanaf 21 mei tm 9 juli 2024. 8 X

Selecteer een item (€)

Bedankt voor je aanmelding. We zien je daar!

bottom of page