top of page

Over ons

Bij ME Live koesteren we samenwerking en verbinding die de sleutel zijn tot positieve verandering. We streven ernaar om groene ruimtes te creëren die niet alleen nuttig zijn, maar ook het welzijn bevorderen.

 

Tegelijkertijd willen we een inspirerende omgeving bieden voor handvaardigheidslessen waar creativiteit en samenwerking bloeien.

Maatschappelijke betrokkenheid en het streven naar exclusiviteit, waarbij we bijdragen aan een omgeving waarin iedereen de kans krijgt om te groeien en te bloeien, geleid door onze kernwaarden van samenwerking, verbinding en betekenisvol werk.

38241FDA-866F-42A4-AB89-707141B510D8.JPG

Ons team

IMG_0102_edited.jpg

Marcel Verschuur

Oprichter en manager

Sinds 2022 ben ik een veelgevraagde Dienstverlener in Dalerpeel. Ik heb de knowhow om de kleinste projecten aan te pakken. Ik doe altijd mijn best om ervoor te zorgen dat mijn klanten helemaal tevreden zijn met mijn werk. 

pasfoto evelien_edited.jpg

Evelien Westenberg

Oprichter en Directeur

Hier bij ME Live zijn we gedreven om ons steentje bij te dragen. Sinds 2022 hebben we deelgenomen aan een breed scala van activiteiten die individuen en gemeenschappen aanmoedigen. Wij streven ernaar om door al onze bezigheden een positieve impact te maken en productieve relaties op te bouwen. 

IMG_2981_edited.jpg

Anita Balk

Medewerkster Creatief Denken en Doen

Onze kracht ligt niet alleen in de woorden waar wij achter staan, maar vooral in de daden van onze initiatieven. Vanaf het moment dat we met ons werk in 2023 begonnen, begrepen we dat we door samen te werken onze uitdagingen veel efficiënter konden overwinnen, en dat is waarom we uiteindelijk besloten Creatief Denken en Doen bij ME Live te voegen. Wij streven naar een positieve verandering in al onze bezigheden.

bottom of page